• Runwell — Шестостенен ключ TAKE

Runwell — Шестостенен ключ TAKE

  • 35.00€

Артикулен номер: 4946514017201

Наличност: На склад

Време за доставка: 1–3 дни


Шестостенният ключ TAKE (което означава „бамбук“) е проектиран да приляга идеално към дланта, за да предава максимален въртящ момент към заяждащи ръждясали болтове.


Материал: стомана (дръжка), хром-молибденова сплав (шестостенни вложки)

Дължина: 270 мм

Тегло: 280 г

Дръжката е фрезована на CNC машина и хромирана

Предназначен за шестостенни имбусни болтове 6/8 мм (модел TAKE68) или 5/6 мм (модел TAKE56).


RUNWELL

„Усещане за съвършенство“ — Ideal Qualia — е основополагащата концепция на Runwell. Съвършените инструменти трябва да създават съответстващо усещане чрез обработката на повърхностите и качеството си.


Runwell започва дейността си през 1935 г. като работилница за изделия от отпадъчен метал с името „Айба Дотецу-тен“ в района Цубаме-Саньо, Япония — място с вековни традиции в работата с метал. През 1963 г. компанията инвестира в нови ковашки преси и започва производство на инструменти за автомобили и селскостопанска техника. От края на 80-те години тя експериментира с нови материали и технологии и през 2011 г. се ражда новата й търговска марка RUNWELL. Съчетанието от традиционни методи и опит в производството на специфични инструменти по поръчка за големите корпорации позволи да се достигне качество, достойно за етикета „Made in Japan“.


Не Изпускай

Абонирай се и бъди първи да разбереш какво ново има
colello Евенти и Всички Нови продукти

Абонирай се