• Rains — Панталон Trousers

Rains — Панталон Trousers

  • 65.00€


Артикулен номер: 12110101

Наличност: Изчерпан артикул

Време за доставка: Изчерпан артикул


Този непромокаем панталон ще ви гарантира семпъл, но стилен вид, и при това ще опази краката ви сухи. Талията се регулира за максимален комфорт, а регулируемото пристягане на крачолите под коляното го прави още по-удобен.

- Практична кройка
- Регулируемо пристягане с шнурове на талията
- Два регулируеми пристягащи шнура на крачолите
- Един заден джоб
- Два предни джоба с водонепроницаеми ципове
- Всички шевове са запечатани отвътре с прецизно ултразвуково залепване
- Състав на плата: 50% PU (полиуретан), 50% полиестер. Относително тегло: 190 г/м2. Водонепроницаемост: 3000 мм воден стълб. Ципове: неръждаема стомана.


За RAINS:
Дъждовните улици на датската столица Копенхаген са средата, породила компанията RAINS. Съчетавайки съвременния градски живот, в цялото му многообразие и пъстрота, с необходимостта от практични връхни дрехи, RAINS предлага нова интерпретация на традиционния дъждобран. В основата лежи нуждата на модерните хора да комбинират стил и функционалност. Това разкрива един изцяло нов свят, в който дъждовните дни се възприемат като прелестни и вдъхновяващи. Мисията на RAINS е да ви вдъхнови и мотивира да изследвате позитивната страна на миговете от вашето ежедневие, прекарани под открито небе — незаменим подход към пребиваването навън за нация, която има 121 дъждовни дни в годината.


Не Изпускай

Абонирай се и бъди първи да разбереш какво ново има
colello Евенти и Всички Нови продукти

Абонирай се