• RINDOW — Държач за сигнална светлина, фрезован на CNC машина

RINDOW — Държач за сигнална светлина, фрезован на CNC машина

  • 8.00€

Артикулен номер: RINDOW_BULLET_ATT_CNCM-Silver-One Size

Наличност: Изчерпан артикул

Време за доставка: Изчерпан артикул


Този велосипеден фенер с форма на куршум (Bullet) може да се ползва като предна или като задна сигнална светлина и е произведен от японската компания Rindow. Има елегантен алуминиев корпус, стругован и фрезован на CNC машина, и ще бъде красива минималистична добавка към вашия велосипед. Bullet има сребриста и черна версия. Закрепва се с черна гумена каишка към кормилото като предна светлина, или към колчето на седалката като задна светлина, или се монтира над спирачните челюсти чрез добавяне на отделен държач и скоба от неръждаема стомана. Осигурява светлинен поток до 40 лумена в 3 режима (силно, слабо и импулсен) и е окомплектован с USB кабел за презареждане. Зареждането продължава 2,5 часа, а продължителността на светене е 3 часа силно, 6 часа слабо или 50 часа в импулсен режим.

За Bullet се предлагат четири различни варианта за закрепване:

Стандартна гумена каишка за монтаж към кормило или колче на седалка, която влиза в комплекта.
Фрезован на CNC машина метален държач за предните или задни отвори за аксесоари
Скоба от неръждаема стомана, която в комбинация с държача позволява монтаж към предните или задните спирачни челюсти (вж. снимката на нашия велосипед Bisou в сивосин вариант).
Скобите от неръждаема стомана са два различни типа: права и огъната. Правата скоба се препоръчва за монтаж на задна светлина в по-високо положение (вж. снимката на нашия модел Sport в черно).


Не Изпускай

Абонирай се и бъди първи да разбереш какво ново има
colello Евенти и Всички Нови продукти

Абонирай се